Ett litet recept om någon vill baka =)
Evelinas Fruktkaka
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2liter Whiskey
Ta fram en mellanstor skål. Kolla Whiskyn genom att smaka, häll whiskyn i ett deciliter mått o drick !!
Upprepa !!
Sätt på elvispen, smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker vispa igen..
Kolla om Whiskyn fortfarande e god , Drick ännu en kopp
Schtäng av elvischpen, knäck två hönor och schläng dom i schkålen, med all torkad frukt och schätt på elvischpen igen.
Om den torkade frukten faschtnar i schkålen , vrid loss den med en muvschkrejsel?
Ta nu och schmaka på whiskyn som fortfarande schmakar bra . ta lite till ?
Schen schka du schila 2 dl schalt eller nåt ähhh det e inte schååå noga .
Ohhh kolla whiskyn ?
Schåå schila nu citronschaften, lägg till en matsched och schååå schocker eller nåt det kvittar ? schmörj ugnen ..,
Vrid kakformen på 220 grader , glöm inte schtänga av elvischpen
Schåå schläng nu ut schkålen genom fönschtret, öppna fönschtret o kaschta ut katten ockschå, Kolla sen wiskyn???
Gå o lägg dig För vem fan vill äta en fruktkaka i alla fall dä e ju jätteschent nu?..
Har du lyckats att baka detta så berätta vad det blev... =)
hahaha :p
Ett recept för en lördag-kväll ser jag..med ett par dagars ledigt efter det också....=)
Hihi...alltid lika roligt att läsa din blogg vännen min.
Kramis från B2