Den lilla verkstaden... och en kvinnas list...

Hade ju haft en intressant dialog med mig själv , min bekvämlighet och min ekonomi när jag gjorde valet...
"Den lilla traditionella verkstaden" Min bil hade ju ett behov av nya fjädrar, det hade besiktningen vänligt men besämt påpekat + talat om att jag är en slarver som inte kollar belysningen innan jag besiktar min bil!! my oh my...

Jag som brukade vara en checkfreak inför besiktningen... frost rattmuff på, tussilagon rattmuff av!  besiktning lampor okej! varningstriangel i baksätet osv...  Men jag har slackat efter helt klart!

Nu stod jag där med trasiga bromslampor en positionslampa ur funktion, och en brusten bakfjäder... besiktningsmannen tyckte jag var en slarver och jag skämdes som en liten skolflicka! 
Men varningstriangeln hade jag lagt fram!

Vad den besiktningsmannen inte visste var, är att jag nog mekat med det mesta som finns att meka med på olika bilar.... antagligen kanske mer än han själv någonsin gjort!

Ex. bytt kylare, bytt avgassystem, bytt stötdämpare, bytt fjädrar, bytt torkarbladsmotor, bytt startmotor, bytt generator, lyft toppen på en gammal B30 motor och bytt lyftare, och så de gamla vanliga slitagegrejerna... tändstift , tändkablar, tändspole, bytt olja, oljefilter, bromsvajer, bromsskivor, bromsbelägg etc.. etc... detta utspritt på en mängd olika bilar av diverse märken...
Skulle tro att jag i stort sett skulle kunna bygga ihop en bil om jag fick lite tid på mig =) men detta vet ju bara jag.. och så klart nu även ni...

Men hursom... att veta att man kan räcker gott och väl, jag finner inte längre något jättenöje i att gräva runt och pilla i skiten, så jag köpte med mig lampor till den lilla verkstaden.

Väl där klockan 7 på morgonen, trippade jag in och la huvudet lite på sned (försökte se hjälplös ut) och bad med min allra gulligaste röst om hjälp att byta lampor... när dom nu ändå skulle ha bilen där halva dagen för att byta fjädrar (som tar max 1 timme om inget djävlas)

Inga problem... fjädrar bytta och all belysning  i ordning när jag hämtade bilen, och jag behövde inte ens betala för att dom pillat dit lamporna (fast dom använt egna)  Nice...

Rätt okej service... tyckte jag, det vägde upp min irritation över att deras löfte om att bilen skulle vara klar strax efter lunch och det visade sig vara närmare 15.30 på em.
Men vem är jag att döma... dom kanske har sen lunch där =) 

Så nu är bilen ombesiktad och godkänd bara att tuta och köra...

image359


ps. Jag har ingen rattmuff!!! ds.

  Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Gubben

Så funkar det i livet1 skulle jag kommit med din bil körförbud!!
Vi har själva en golf i familjen som fru o dotter kör. den ska bara inte gå igenom! vad hände förra året gick igenom med anmärkning om begynnande rost angrepp!!
DET FINNS INGEN PLÅT PÅ BILEN!!!
så Kvinnor kan Män tänker med nedre delen när de träffar kvinnor!
Tyvärr är jag själv precis likadan!!
det är väl det som kallas manlig charm!!
/Gubben

2008-02-15 @ 19:48:15
URL: http://mhats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0