Plankan... i dåtid och nutid...

För de som sett Plankan men behöver en uppfriskning och för de som inte sett den, här är en liten nostalgitripp från den helt galna komedin, inspelad någon gång på -60 eller -70-talet




Men ibland överträffar verkligheten dikten... Såg detta ekipage på en parkering igår..
smidigt... fyndigt ... och säkert väl genomtänkt!

image360

Undrar om den kom med hela vägen hem...
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Lennart

En gång då jag råkade hamna ute vid IKEA såg jag en ganska ny Jaguar ståendes vid utgången. Där hade någon tryckt in en 3-sitssoffa, i 45 graders vinkel, rakt ner i skuffen. Den var ordentligt surrad också.

2008-02-20 @ 19:15:40
URL: http://trannel.blogg.se
Postat av: Dick (som

Jag trodde först det var den senare plankan fråm 79 som är den som gått på svensk tv. Detta är den första från 67. Tommy Cooper tyckte jag verkade rolig när jag var liten, har för mig att han gick bort 71. Sen sågs han inte mer på tv.
Visst är det lite trist, att personer som var så roliga inte visas mer på teve, där man vill visa en massa annan dynga. Roffe Bengtsson t ex som gick bort för över 30 år sen var en annan som jag tyckte var rolig. Tänker folk på att det är han som gör björnen Baloo i Mowgli som går varje julafton?!

Det finns många sevärda gamla filmer, jag tänkte på det igår, det gick annat "förr" på teve (som jag faktiskt knappt ser på numera) som. Inte bara sevärda filmer, jag tycker det var skådespelare som hade nåt som bara fanns då. Hur ofta sänder tv t ex filmer med Spencer Tracy eller bröderna Marx?

2008-02-21 @ 00:51:53
Postat av: Dick

Nej han gick bort 84 såg jag nu. Han gjorde en föreställning och föll ner medan publiken trodde att det ingick i numret och fortsatte att skratta varpå han avled efter 10 minuter. :´-(

2008-02-21 @ 00:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0