Skottdagen, den återkommande extradagen i våra liv!

Idag är det den 29 februari, den ständigt återkommande extradagen... stackars alla som föds denna dag och bara får fira var fjärde år.... stackars oss alla som går och jobbar gratis denna dag,  men företagen tjänar massa pengar på denna dag i Dina pengar kan man läsa följande:
" I dag är det skottdag. För alla löntagare innebär det en extra arbetsdag, utan betalning. Företagen slipper betala drygt 5 miljarder kronor i löner.- Man jobbar mer men får inte mer i lön, säger Urban Hansson Brusewitz, prognoschef på Konjunkturinstitutet"

Hmm jaha... ja det låter ju lite illa... men jag är säker på att det jämnar ut sig, kan ju vara ett slags paybacktime för tid som anställda "stulit" från sina arbetsgivare med att kolla privata mail, facebook-konto och annat på arbetstid...  Som sagt jag tror det jämnar ut sig i slutänden =)

Det är idag som kvinnor får fria... Ja det är sant, jag hade ingen aning om det, det var en kollega som berättade detta tidigare i veckan.. så alla kvinnor... Passa på fritt fram att fria hej vilt till höger och vänster, kanske nappar det någonstans... man kan ju alltid säga att man ångra sig om någon mot all förmodan skulle tacka ja till ett frieri... hehe..

Ja ja jag vet... man ska ju helst vara ett par och vilja leva lyckligt tillsammans bla bla osv etc...  men det är ju inte lika roligt och galet... och alla kvinnor har ju ingen partner så låt kvinnor vara lite Wild and crazy... det inträffar ju bara var fjärde år...

Så ni män där ute.... var beredda... idag kanske någon friar till dig... var beredd...moahahahahahaaaa !!
image361 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Tilda

Tycker kvinnor FÅR fria när de vill :)

2008-02-29 @ 08:42:24
URL: http://kallamigtilda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0