Vart tog ledigheten vägen...

Jaha, nu har det gått en vecka av lediga lata dagar... första halvan var fyllda av stress och massa tråkiga måsten, medans de sista dagarna var mer soft... mmm riktigt trevliga faktiskt  ;-)

I morgon är det jobb som hägrar, men ska inte klaga alls... det är ju bara 2 dagar + fredagen denna vecka, det kommer gå som smort!

Nyårsafton ligger som nästa punkt att planera, kommer antagligen få stänga in mig och Selma i den mörka tysta källaren då hon är väldigt rädd för fyrverkerier... Annars skulle man ju vara långt ute på landet där det oftast är lite lugnare runt nyår. Ja ja det blir nog bra vilket som... det är ju bara ett ytterligare år att lära sig komma ihåg att skriva rätt hehe...

Selma träffade nu i helgen världens gosigaste hund  som hon blev alldeles tossig i, fast han var typ 4-5 ggr så stor som henne! Dom var helt galna och busade runt som 2 småungar... hennes första reaktion när hon såg honom var att pipyla som om hon sett ett monster... men sen när de lärt känna varandra lite bättre, stoppade hon frivilligt in nästan hela sitt huvud i hans gap när de busade runt hahaha det var en otroligt rolig syn kan jag lova!

Nu är det dags för lilla kvällspromenaden
Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0