Flugan i brödpåsen och renovering av badrum...

Igår fick bli startdagen för den inte så väl genomtänkta planen att renovera badrum... Klicka på bilderna för stor bild.

dag 1: Plocka ner allt från väggarna,  skrapa färg, spackla igen hål, tvätta väggar och tak med alg & mögeltvätt (bra för badrum) löddrar väldigt som synes... avslutade dagen med en strykning av taket.
 

   

Började med att få min fastighetsskötare att komma med till K-Rauta och ordna med lite färg och annat smått och gott... Fördelen med att hyra hus är att man har det bästa av två världar, jag betalar en hyra som är mindre än vad den skulle vara i en lägenhet har friheten som ett hus innebär utan att det kostar mig något om det skulle gå sönder saker på vägen, t.ex. har fått en ny panna installerad kostnad 0:- väntar på en ny spis kostnad 0:- behövde färg och grejer till badrummet kostnad 0:- Detta är saker man annars måste ha en jättebuffert till om man äger ett hus!
Badrummets renovering är alltså i full gång... detta är inget som man kan lägga åt sidan ett par dagar utan nu får man köra hårt tills det är klart detta beroende på att det lilla badrummet är huset enda inrättning med dusch och toalett, och när det ser ut som nu är det varken lätt att utföra det ena eller andra behovet!

Nu är det dag 2: Har börjat med en frukost och en dusch med sopsäckar upphängda strategiskt på väl valda ställen i badrummet...

BTW... om man hittar en blomfluga i en brödpåse så kanske det inte är hela världen om man inte vet att en blomfluga kan lägga 500 ägg som i sin tur snabbt utvecklas till 500 nya blomflugor som lägger 500 nya ägg/fluga... huu tanken är svindlande!! Undrar om det finns något bröd kvar i eftermiddag?

Andra bloggar om: , , , ,

BloggRegistret.se

Kommentarer
Postat av: Lotta

vilket projekt!! Vi hade snickare till vårt badrum...
Flugor är det vidrigaste som finns på vår jord, oavsett sort! Gräv ner påsen!!!!!

2007-07-04 @ 22:24:50
URL: http://ischa01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0