Trött på svarta kläder som tappar färg?

Fick idag en chans at komma med som testare av Nitors Back to black, vilket ju skulle vara väldigt intressant att få testa.
Jag gillar ju svarta kläder men tycker inte om när de tappar färg och blir dassiga så blev lite glad när Smartson mailade om att de söker testpiloter för en produkt från Nitor... se deras film snutt här... och håll tummarna :)


Solen du är bäst!


Att vakna på morgonen och titta ut genom panoramafönstret och se hur vattnet ligger som en orörd spegel i gryningen... solens första strålar som kittlar vattenytan och väcker både djur och människor... mmm det är underbart lätt att vakna till detta!

Så mycket lättare allt blir när solen strålar! Att vakna en grå mulen regnig dag kräver ett antal koppar kaffe!
Nu ska jag svepa sista kaffet och ta en skön promenad med hunden innan jag ska roa mig med att stänga in mig på ett kontor... och se solen utanför... hmm hur kul är det då?Dags för nytt test...

Smartson kom med nytt erbjudande, att ansöka om att bli testpilot för en HP Pavilion, ett erbjudande man inte kunde tacka nej till. För i dagsläget sitter jag med en gammal slö jobb-laptop, och en stationär som inte ens är igångkörd sen flytten som var i oktober, så det finns verkligen behov av att få testa något nytt!
Så nu håller jag tummarna på att bli utvald. 


Hoppsan det blev visst en liten blogg-paus!

Nästan en vecka sedan sista inlägget och det var ju illa =)
Veckan som gått har varit av blandad kompott, jag har hunnit jobba, varit på station18  och i helgen var det ju Valborg...
Valborg firades i lugn och ro påtandes i terasslådan. På dagen hade jag och en kompis varit och grävt upp massa växter på min före detta tomt (huset står tomt och ska kanske rivas) Det var galet massa växter det mesta var ju sådant jag själv hade införskaffat under mina 14 år i huset.
Så terassen har nu pyntats med lite nya växter och lite fina saker inhandlade på station18 

Dagen idag är en trött grå dag... dessutom håller jag på att få en finne på kinden hrrrm hur skoj är det när man e 43! Tur att jag inte behöver träffa någon idag då!

Hoppas att ni får en bra dag... :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

RSS 2.0