Helgen som flytt...

Det har varit en lugn skön helg, med bara en aning kaos... 
Lugnet har varit i några vändor i skogen, vädret har ju varit nice och Selma gillar skogen...
Hon gillar däremot inte mörker, och mörker i kombination med vrålande fyrhjulingar var inte någon lyckad erfarenhet... 
Selma slet sig och rymde sent på lördagkvällen,  efter 1½ timmes intensivt letande så kom hon springande överlycklig över att ha hittat någon hon kände igen... det vart stort pusskalas, försökte fånga lite bilder från våra skogpromenader, men där är det inte lätt att hinna med i svängarna!   Ska kolla igenom bilderna senare ikväll från helgen och se om det vart någon som blev klok... tills dess får vi nöja oss med ett par till från förra helgen =)

Plus en bild  från när hon var valp =)


Toksöt!


Veckan lider mot sitt slut...

Veckans dagar börjar ta slut, ser fram emot helgen ska bli skönt med ett par lediga dagar...
Livet med hund är ju lite annorlunda än vad vi är vana med...men det är ju ändå sunda vanor,   rutiner att t.ex starta dagen med en promenad kan ju inte vara fel eller?
Eller jaga bollar i hagar med högt gräs, där bollen försvinner spårlöst för att sedan hittas igen. Magiskt roligt!

      

Nu ska jag krypa ner i sängen, det är en dag i morgon... Ny dag, nya möjligheter, nya tankar!

 

Ett herrans hundliv...

Hunden som vi tar hand om är en aktiv liten filur, hur go som helst.
Idag var vi och tittade på agility-tävling, för att se om det kan vara nåt för lilla Selma som hon heter.

Här är lite bilder från gröngräset...
Selma följer nyfiket vad som händer en bit bort...På agility-banan är det full fart!  Alla tävlande hundar är väldigt dresserade och ska ju kunna vara lösa utan att bli distraherade/störda av andra eller omgivningen... tror att man får starta med vanlig lydnadskurs hihi...Efter en dag med massa möten med andra hundar och många upplevelser så blev hon så här trött!!och så är även jag nu... så natti natti...

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Hund på ingående...?


Kolla in sötisen...
Ska ha henne på prov ett par veckor ett energiknippe på fyra ben! 
Ser det ut som hon har ett blått och ett brunt öga så kan jag säga att det inte är så =) 
Jag saknar...

Solen!! Vart har den tagit vägen? helgen har bestått av ett sabla massa regnande och man blir liksom lite seg av det gråa som hänger ovanför trädtopparna hela tiden... Höstväder minsann! När det till och med regnar så taket läcker... konstiga blöta fläckar på köksbordet och droppar i taket var tillräckligt avslöjande... Men men det är inte regnets fel, utan bara ett resultat av ett uselt tegeltak där pannorna är trasiga och säkert har legat sen kåken byggdes på 50-talet. 

Så i morgon kl 7 ska jag ringa förvaltaren och prata lite allvar... omläggning av taket hade dom budgeterat för redan 2002 och det är nu 6 år sedan! + att grunden behöver dräneras... det görs inte mycket på kommunens fastigheter!

Nåväl... efter ännu en halvgrå dag är det väl bara att längta till mysiga fina och soliga höstdagar med lite färg i träden och en svampkorg hängandes i ena armen och digitalkameran i den andra hehe ja.. jag brukar inte få med så mycket svamp hem hänger mig hellre åt att fotgrafera!  (lider ju av svampblindhet)

Men just nu känns det som att det var länge sen jag såg blå himmel... någon som vet vart den befinner sig?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Ordning och röra!

Om det inte blir reda så får det väl vara röra!
Helgen har rasslat på i snabbt tempo, söndagkväll och jobbdag nummer ett i veckan närmar sig skrämmande snabbt.

Har en del saker att reda ut i mitt arbetsliv och andra saker i mitt privatliv, allt från underligheter från chefsledet till läckande tak och trasig tandställning står på agendan för kommande vecka!
Men inget som jag inte kommer klara att reda ut...

Ska nu ta och fixa lite middagsmat får se vad det kan bli för mumsigt!
Ha det gott alla läsare från norr till söder ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fett kuvert invaderar brevlåda...

För ca 1 månad sedan ringde jag upp mitt elbolag för att höra vad de pysslar med... Jag menar då förutom att leverera el, jag sa till henne att visst är det kul att vara kund hos ett bolag som inte tar betalt för det dom levererar!  då hade jag inte fått någon elräkning på typ 3 månader....  Som sagt inget fel att få saker gratis men även jag förstår (IQ132) att det inte finns ett enda elbolag som skänker bort el...

Hon ursäktade sig så mycket och skulle genast lägga upp detta på utredning för även hon förstod att något gått väldigt fel...

Idag kom ett FETT kuvert i brevlådan.... närmare bestämt fem räkningar separata med tillhörande faktureringsunderlag 8.000 kr fattigare blir jag på kuppen, men vad ska man säga... det är bara att betala. Jag har ju vetat några månader att det skulle komma så jag har lagt undan lite pengar... men inte visste jag att det var så här illa...!

Till er som ska stå ut med att se mig så säger jag bara...

Sorry att jag kommer fortsätta se ut som en galning i håret ett par månader till för jag har verkligen inga pengar till frissan nu!!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

RSS 2.0