Sista skälvande minutrarna...

I dag är det sista dagen på semestern... lite tråkigt att mer än halva tiden av dessa lediga 4 veckor har regnat bort.. I dag blev det trots allt en rätt okej dag... I väntan på taxibåten som skulle ta oss till kolloön så kom en skur så alla som var mer än 5 meter från regnskydd hann bli totalt genomdränkta.... det var som om någon stod och hällde vatten ur en hink ner på folk...helt galet hihi... (vi stod torrskodda inomhus och tittade ut på eländet)
Den skuren varade i 5-10 minuter och sen skingrade sig det stora grå och solen sken från en blå himmel hela em... 

Lite tomt och konstigt känns det hemma nu när min dotter ska vara på kollo 12 dagar... så ur den aspekten är det nog bra att jag kör igång och jobbar... Så nu finns det bara en klok sak att göra....tacka för visat intresse och  inta sängen... natti natti

Ps... Dagens fundering:
Får man kalla det Original since 1954 om man helt sonika har bytt namn på produkten?
Detta är ju från början KÄCK .... numera kallat kick ... tycker att det är ett lite fjolligt namnbyte, måste ju vara för att det ska fungera internationellt... för Kack låter ju inte så aptitligt!! hehe

image269


 Andra bloggar om: , , , , , , ,


BloggRegistret.se

Kommentarer
Postat av: ejmis

Haha..nej det är sant, Kack låter inte som något man skulle vilja stoppa i munnen =)

2007-07-30 @ 00:19:00
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Borthy

Kommer inte kack ut ur munnen?
Det är inte så tokigt att jobba ändå... man får i varje fall intal sig att det är toppen! Är allt bra med dig annars? Have it!

2007-07-30 @ 03:55:17
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Jag själv..

Hehe... ja huruvida kack kommer ut ur munnen eller någon annanstans ifrån, kan nog diskuteras... har för mig att det finns dom som säger att dom ska gå och kacka när dom menar att göra no:2 (bajsa) hehe, men det är klart kommer det ut ur munnen så måste det ju vara "skit"-snack ... men i båda perspektiven så är det tur att dom inte döpte om dom till Kack =)

2007-07-30 @ 07:41:13
Postat av: Magdalena

käck var gott förut. dom bara gör om alla recept. akokolorna är ju helskumma oxå.

2007-07-31 @ 01:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0