Skitkul... men nöden har ju ingen lag...

Som ett litet humorinslag till den skitviktiga frågan att skita eller inte skita som fanns med som en artikel i SvD idag så presenterar jag här med en skitguide... kan vara lite skoj att kopiera upp och hänga på alla möjliga och omöjliga toaletter... eller vik ihop och ha i väskan.. den kan komma till användning om det skulle råda pappersbrist någon gång...Håll till Godo =)

SKITGUIDEN 

1. Spökskiten: Du vet att du har skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas den för Torpedskiten av de som hört plasket. 

2. Teflonskiten: Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte ett spår på papperet , utan du måste kolla i Muggen för att vara säker på att du skitit överhuvudtaget. 

3. Kletskiten: Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 ggr utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i underkläderna för att inte skita ner dem. 

4. Den tveksamma skiten: Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser....det kommer mer! 

5. Spräck-en-ven-i-pannan skiten: Skiten som fick Elvis att lämna in. Den kommer inte förrän du är skakig svettig och alldeles blå av all ansträngning.

6. Dietskiten: Du skiter så mycket att du tappar 10 kilo. 

7. Nu direkt skiten: Du får minsann vara inom en 10 sekunders radie av muggen. Normalt så inträffar den innan du hinner få ner byxorna. 

8. King-Kongskiten: Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad ( normalt går det bra med en klädhängare ). Vanligtvis skiter man en sån här när man är hos någon annan. 

9. Blöta skinkor skiten: Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken 

10. Önskeskiten: Du sitter där, jäkligt skitnödig, fiser ett par ggr men skiter ändå inte. 

11. Cementskiten: När du väl börjat skita så önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning.

12. Ormskiten: Rätt mjuk, ungefär lika stor som tummen men minst en meter lång. Den har potentialen att bli en torpedskit! 

13. Korkskiten: Även kallad...flytaren...Du spolar tre ggr och den är fortfarande kvar. Herregud , hur blir man av med den, den är fanimej osänkbar.Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan. 

14. Den Mexikanska skiten:, eller ...Vulkanskiten...Det är som att skita sulfat. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmsta dagarna. Det är inte säkert att börja äta förrän häcken har slutat svida.( det är så mexikaner vet att dom är hungriga ).

15. Ölskiten: Den absolut värsta, naturligtvis också den mest vanliga. Inträffar dagen efter kvällen före. Normalt brukar det ju inte lukta så illa, men den här skiten luktar verkligen f..n! Du sprayar muggen så mycket att det ser ut som om den blivit dränkt i tallbarr och fattar inte hur din häck kan sprida så mycket skit genom ett sånt litet hål. Sen upptäcker du att det inte finns ett spår av toapapper, ingen doftspray, ingen toalettborste och, naturligtvis står kvällens ragg utanför och väntar på att muggen ska bli ledig. Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.


Ta det lugnt och tänk på att det är något vi alla gör mellan varven, att låta bli är bara dumheter som straffar oss med magont och andra krämpor...  Tjingeling =)


Andra bloggar om: , , ,

BloggRegistret.se

Kommentarer
Postat av: EsKa

Skitkul..;-)

2007-07-03 @ 19:59:12
URL: http://eska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0